Kedves HitetlenTamaska,
szerintem nem kell ahhoz Csurka kezdeményezése, hogy az OV és a 'másik nyilvámnosság' által izgalomban tartot sejtkörök ilyesmire ragadtassák magukat.
OV levette a vállukról a felelősséget, hiszen szerinte a nemzet van veszélyben, a választás kimenetele 'érthetetlen' és 'feldolgozhatatlan' (értsd : nem felelős érte senki a pártból) és vmi titok lappanghat a háttérben..
Ráadásul az 'együtt mozduljunk, ha kell' elv alapján felépített sejtkörök munka és vezér nélkül maradtak hetekre.
Ott volt a telefonjuk, SMS-ezni is lehetett vele, megvolt a harag is választás miatt.
Néhány elszántabb sejtkörös összedugta a GSM-jét és odamozdultak - együtt- a hídra.
Aztán Makovecz is odamozdult.
Meg a Pannon, m1, stb..
Mivel a rendőrség nem nagyon mozdult, ezért a tüntetés nem terbélyesedhetett ki, az FMPP és a sejtkörök többi része sem állhatott mögé.
A Terror Házánál Cs.I. tényleg lenyúlta a megmozdulást, de ezt más bajkeverők szervezték.
Ezel valóban ellopták Pokorni megdicsőülésének műsorát és kompromittálták a sejtköröket, a mozgalmárkodást.
De ezt -szerintem- önként tették, mert sokan tényleg azt hiszik, hogy a szavazócédulák újraszámlálása más eredményt hozna ki.
Nézd, ha OV-t csalhatalan vezérnek tartják és Demokrácia-vonalnak a mozgalmi vonalat, akkor ennél nagyobb blődséget is elhisznek.
Nem buták, csak érzelmileg elvakítottak.
Nem biztos, hogy minden cselekedet racionálisan megokolható és hogy zseniális háttérember irányítja a dolgokat.
Szerintem.
lm