Böjtös Gábor Creative Commons License 2002.07.05 0 0 13
Elnézésedet kérem, de a topic elején kifejtettem a véleményem, méghozzá elég világosan. Ez egy Konzol topic...és kész. Azt hiszem, hogy meg van a jogom hozzá, hogy más fórumokon (amik politikával foglalkoznak ráadásul...) kimondjam a véleményem. Nem ezen a helyen, és nem az újságban (Nyilvánosan bocsánatot kértem a topic elején a megbántottaktól...)... Ezek után pedig azt kell, hogy gondoljam, csak a kötözködés kedvéért cseszeget bárki, aki ezt a témát felhozza. Mindent megtettem ezzel a témával kapcsolatban, ami emberileg megtehető. És ne haragudj, de azért már nem fogok bocsánatot kérni, mert a fórumok embereinek 0.1 százalékával együtt, én nem valami idióta nick mögé rejtőzöm, hanem vállalom a véleményemet. Ezzel kapcsolatban pedig elvárom, hogy ilyen témában csak az vonjon felelőségre, aki vállalja is önmagát. Tehát...a magazinban soha többet politika, valamint ezen a fórumon sem folytatom a vitát, de azt viszont senki nem tilthatja meg nekem, hogy más fórumokon leírjam a véleményemet.
És ismételten elnézést kérek mindenkitől, akinek nem tetszenek a vitázások (én is egy "békésebb" fórumot szeretnék...), de azt hiszem, hogy okom volt megvédeni magam.