karesz4 Creative Commons License 2002.07.05 0 0 6
Üdv!

(MTI) - Amikor a kormányfő megismeri a Horn Gyula volt miniszterelnök kitüntetésével összefüggő államfői ellenvetések tartalmát, tájékoztatni fogja a köztársasági elnököt ezzel kapcsolatban - mondta a kormányszóvivő az MTI érdeklődésére pénteken.

Gál J. Zoltán arra reagált, hogy a köztársasági elnöki sajtóiroda közölte: Medgyessy Péter és Mádl Ferenc véleménye eltér Horn Gyula volt kormányfő kitüntetése ügyében.

(MTI) - Medgyessy Péter és Mádl Ferenc véleménye eltér Horn Gyula volt kormányfő kitüntetése ügyében - tudta meg az MTI-pénteken a köztársasági elnöki hivatal sajtóosztályától.

Elmondták: valóban érkezett előterjesztés Horn Gyula kitüntetésével kapcsolatban, a miniszterelnök és az államfő véleménye azonban ebben a kérdésben eltér.

- Az előterjesztéssel kapcsolatos ellenvetéseiről Mádl Ferenc írásban tájékoztatta Medgyessy Péter kormányfőt, akitől a legutóbbi levelére még nem kapott választ - közölték a köztársasági elnöki
hivatal sajtóosztályán.

Gál J. Zoltán kormányszóvivő a kabinet pénteki ülését követő sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva mondta el, hogy hetvenedik születésnapja alkalmából magas állami kitüntetésre jelölik Horn Gyula volt miniszterelnököt.

----------------

Arra leszek kíváncsi, hány normális tisztességes ember fogja visszadni azt a kitüntetést, amelyet a pufajkás gyilkos is megkap!

Mádl, ne hagyd Magad!

Karesz