esti-2 Creative Commons License 2002.07.05 0 0 213
Tisztelt MiciMaci!
Számomra az a megszokhatalan, hogy nem látom azt, akivel beszélek. Higgye el, ha szemben ülnénk egymással, nem lenne probléma a megszólítás. (Remélem...)))
A Mi újság? fekete-fehér, egyszer jelentünk meg ún. kísérő színnel, tavaly karácsonykor, az a szín zöld volt. Persze értem én, hogy Ön nyilván a tartalomra gondol, de ez semmi egyebet nem jelent, mint azt, hogy kissé eltérően látjuk a világot, ami rendkívül üdvös dolog! Ne haragudjon, de miközben tiszteletben tartom az Ön véleményémét rólam és lapomról, nem osztom!
Attól tartok, jobban tudom Önnél, hogy hogyan néz ki egy valóban "vörös újság", de biztos, hogy jobban emlékszem rá, ha Ön a lapot olyannak tartja.
Ami a jobboldal árnyalatait illeti, talán lapozon kicsit hátrább, és olvasson bele kedves szóvivőjük és helyi pártelnökük beírásaiba ezügyben. (Bocsánat, Ön nem párttag, de én nem is párttal vitáztam, hanem szemlélettel!)
Ha Ön valóban árnyaltabban látja a világot, talán használhatná ezt a megfogalmazásaiban is! Ön azt állítja, hogy bár jobboldali szemléletű, nem tagja a Fidesz-MPP-nek, és el is várja, hogy ezt elhiggyem Önnek. Én szívesen elhiszem - hiszen magamról (is) tudom, hogy egy szemlélet nem jelent kötelezően párttagságot is -, csak azt nem értem, miért nem hiszi el Ön ugyanezt rólam?
A műveltség nem érdem, bárki számára megszerezhető közkincs.
Tisztelettel:
Esti János
Előzmény: MiciMaci (206)