alfredoo Creative Commons License 2002.07.05 0 0 112
ember

sok igazsagod van meg sok igazsagod nem igazsag.

szerintem nem itt kell megvitatni meg nekem is mennem kell.

egy pontra

legyek egeszseges es eros. kivanja az allam. ha az allam az en jolletem miatt kivanja ezt akkor jo. ha azert hogy alkalmas legyek a visszaszerzesre es ne puhuljak el es neki tudjak tamadni romanianak akkor mar nem ertek vele egyet.

ha azert hogy sugarozzak erot hogy senkinek ne jusson eszebe megtamadni es meg tobbet elvenni az is o.k.

mi a csudat mondjak?

tegyuk fel hogy magamtol is tudom/sejtem hogy mi a jo. es nem megyek tuntetni az erzsebet hidra. es nem kotok bombat a testemre hogy ugy legyenek a dolgok ahogy en AKAROM.

hogy tegyuk egymast normalisakka. es az is normalis ember aki hatulrol, francia modra dugja meg az asszonyt. bar ezzel a dologgal szemelyesen nem ertek egyet. de maganugy. szerinted meg azert kell dugni hogy a magyar allamnak legyen gyereke. hogy ne pusztuljon a magyar. minden dugasnal ez lebegjen a szemunk elott. es a gyerekcsinalas elott hagyjunk ki egy fel evet mert akkor eleterosebb utod lesz. az allamnak es neked. es mindenre lehet irni mindent.

engedd meg hogy a dolgaimat intezzem es gondolkozzak el. termeszetesen a te, az allam es a nemzet szempontjait is figyelembeveve. es cselekvesi szabadsagomat tagitva.

ha peldaul akarom tamogatni hataron kivuli testvereinket es vereinket akkor hadd tegyem meg. ha nem akarom oket tamogatni akkor viszont szalljatok le rolam. az en dolgom hogy az altalam megkeresett penzt mire koltom. tudom hogy ez nem szerencses. de ez van!!!

gyozzetek meg es tamogatok. gyozzetek meg hogy jo celokra es nem FELFORGATASRA megy az a penz. mert ugye ment felforgatasra is. mert ugye a haza, nemzet fogalmaba erdely vastagon belefer?

hat ilyenek is vannak. es igazad van en is minositek masokat. neha elengedhetetlen.

Előzmény: Egy becsületes ember (108)