terrateniente Creative Commons License 2002.07.05 0 0 52
Ha itt hazudik valaki, akkor az talán te vagy és a haverjaid, Mekeggy rendőrfőhadnagy elvtárs legjobb magyar tanítványai...

Így szólt a hozzászólásom, de valóban lemaradt a vége a mondatnak a sietős gépelés miatt. De helyesbítettem. (Ugyan minek mondanám azt, amit te állítasz, ha nem véletlen elírás lenne, hiszen mindenki tudhatja az európai árakat.)

Ezt akartam írni, a mondat vége lemaradt. Ez nem változtat azon a tényen, hogy a hozzászólásom teljes egészében így szólt, bárki visszaolvashatja, csak a balgák állítják azt, hogy szándákos volt az elírás. Íme:

Mit is kérdezel, édes fijam? Az üzemanyagár a legmagasabb Magyarországon, csak Ausztria előz meg minket (és ami lemaradt innen, véletlenül, elismerem: a környező országok közül). A telefontarifák, de leginkább az internettarifák a legmagasabb európai tarifák közé tartozik. A gázár még alcsonyabb, de csak ideig-óráig, mert ez a zsarolható és gyalázatos Mekeggy-kormány meg fogja bizony emelni, akármit is hazudoznak most összevissza. Az élelmiszerárak hasonlóak, a használt autók tbbésge jóval drágább Magyarországon, mint Európa legtöbb országában. És így tovább.

Előzmény: Harcban Edzett Arc (46)