esti-2 Creative Commons License 2002.07.03 0 0 191
Helló Wadkörte úr!
Látom, sikerült visszatérnie!
OFF!
Nem lehetne a régebbi beírásokat is visszahozni? Miféle marhaság ez a törlés?!
(Ez a moderátoroknak szólt!)
ON
Nem emlékszem pontosan a beírására, melyre válaszolnom kell, ha jól emlékszem arról volt szó, hogy megsértettem az e-mail titkot, legalább is Ön szerint.
Kérem, már leírtam, hogy ez nem igaz! Én idéztem egy mondatot, amiről rajtunk kívül senki nem tudhatta, hogy honnan idéztem, még azt sem nagyon, hogy egyáltalán hogyan értendő! Már ne is haragudjon, de ez nem levéltitok-sértés! Azt sem tudhatta senki, hogy mi egyáltalán levelezünk egymással! Így az idézett mondat csak Önnek szólt, és megőrizte volna titkát mindenki más felé, ha Ön nem kap az alkalmon, és nem írja meg, hogy ez bizony a mi levelezésünkből való! Így már valóban mindenki megtudhatta! Csakhogy ezzel éppen Ön oldotta fel - ha úgy tetszik: sértette meg - a levéltitkot. Sajnálom, de nem veszem magamra a titoksértés, vagy az indiszkréció vádját.
Más.
A lebecsülésnek lehet ellentéte a nagyrabecsülés, vagy a megbecsülés (lásd: valaki megbecsült tagja valamilyen társaságnak). Nem értem, mi volt ezzel a problémája! Szándékosan fogalmaztam úgy, hogy a dolog ellentétéről beszéltem, pontosabban annak hiányáról, mert errefelé szokás megsértődni, ha valamit a nevén nevezünk. (Azaz: sorait bizony lebecsülőnek találtam, de ezt úgy fogalmaztam meg, hogy ezek a sorok nem a nagyrabecsülés, vagy a megbecsülés kifejezői.)
Nem tudom, volt-e még kérdés, ha igen, kérem tegye fel újra, hogy válaszolhassak.
Tisztelettel:
Esti János
Előzmény: Wadkörte (184)