paja001 Creative Commons License 2002.07.01 0 0 7
Mi van kolléga, Te is egy olyan "jó keresztény" gyűlölködő vagy, aki a föld születésétől kezded a beszélgetést? Tudod már réges-rég azzal kellene foglalkoznod, hogy mi lesz holnap-holnap után, és nem a föld kialakulását megelőző időkkel. Ha mindenki ilyen elborult aggyal a múltban élne, ma Te sem lennél. Valószínű, hogy a szüleid sem azzal foglalkoztak, hogy mi volt, hanem azzal, hogy mi lesz. Így lettél Te is, meg Én is.

Egyébként már megírtam egy másik topicban, hogy itt magyarországon mindenki bűnös, mert túlélte a törököt, túlélte az osztrákot, túlélte az oroszt. Nos kinek mit lehet a szemére vetni? A Te szüleid is azzal törődtek, hogy túléljék, azt ami körülöttük volt, és nem verték tovább a palávert, mert tudták, hogy annak is eljön az ideje. Most kezdjünk háborút a törkök, osztrákok, az oroszok ellen, mert megszállás alatt tartották ezt az országot és a benne lakók túlélték az uralmukat.

Beteg a lelked és beteg azoknak is akik nem a jövőnkkel foglalkoznak. Én azt szeretném, ha minél hamarabb utól tudnánk érni azokat az országokat, melyekhez csatlakozni szeretnénk.

Előzmény: Viffer (6)