wadkörte Creative Commons License 2002.06.30 0 0 157
Tisztelt Esti János !

Az újságját én nem neveztem hír-újságnak. Nem kétlem, hogy kapnak jó véleményt a lapról, magam is olvastam már benne olyat amivel egyetértettem. Ráadásul az Ön tollából !
Valamelyikből … Meg ne sértődjön, ez dícséret ! Ezek az írások, éppen az Ön által korábban említett Balsay úr hozzáállásáról szóltak. Nevezett úriembert, - tény és való - tanácselnökségének befejezte óta igen érdekes tettekre sarkallja a városszeretet. Ezt azért meggyőződésem, lesz aki értékeli majd…
Ugyanezt a megközelítést viszont nem fedeztem fel eddig még szocialista képviselők tetteinek véleményezésekor. Róluk nem vélemények íródnak valamilyen ok folytán, velük riport készül. Ők nyilatkoznak, az olvasó tehát megtudja mi is történt szerintük. Azt azonban csupán hozzágondolhatja, mi történt a „ többiek” szerint. A történetek további érintettjeinek véleményét ugyanis nem találom a (nem bántásként !) független periodikában. Legyen az országos ügy helyi vonatkozása, vagy például legutóbb a Városgondnokság gazdálkodásával kapcsolatos téma. Ennek mi az oka?

Üdvözlettel:
wadkörte

Előzmény: esti-2 (155)