hant Creative Commons License 2002.06.30 0 0 3656
Én a mocskos befektető, dögöljek meg , hogy a saját tőkémet mertem invesztálni ebbe a szutyok balkáni gyarmatba, hogy egyáltalán a nagyanyád mucsályröcsögén kapjon telefont, és azért is pusztuljak, mert mindezt nem igyé' tettem, hanem azért, mert várom a befektetett tőkém megtérülését!

Kedves HelpDesk!

Igazad van! Köszönjük Neked, hogy lehetővé tetted azt, hogy mindenkihez eljusson a telefon!
Csak azt nem tudom, hogy mire is kellett (és mostanában is kell a "friss vonalasoknak") befizetnem a jópárezer forintot bekötési díjként?! A drótra és az azt kihúzó munkásokra? Akkor vagy az a sima kétszálas, egyeres drót lehet aranyból, vagy a munkások kapnak menedzseri fizetést!
Mindehhez hozzájön az a havi 3000 Ft, amit alapdíjként fizetek. Az is csak a fejlesztést szolgálja, mert semmit nem kapok érte! A kapcsolásét és a telefonálásért már külön kell fizetnem.
Érdekes, a havi előfizetéses mobilszolgáltatásért ennek kb. a felét kell fizetnem alapból havonta, viszont benne van néhánypercnyi beszélgetés és sms is! A percdíjaik sem sokkal magasabbak, mint a Matávnál napközben az ország egyik részéből a másikba telefonálni. Néha ez még olcsóbb is!
Nekik nincsenek fejlesztéseik, megtérüléseik, befektetőik?

Az elmúlt egy évben minden hónapban csak az alapdíjat és a Mindenkinek csomagot fizettem a Matávnak, mert beszélgetést csak hívottként folytattunk a telefonon. Az internetezéshez kellett csak! Most még azt a 4000-et sem fogom fizetni, mert maradok a munkahelyi netezésnél és fontolgatom, hogy kiköttetem a telefonvonalat is.

Előzmény: HelpDesk (3598)