Ódri Creative Commons License 2002.06.27 0 0 476
Igen, agressziv. Balos agresszivitásnak hivom:-))
Felsoroltam néhány hibát a baloldalról, erre te nem arra válaszol, hanem vehemensen elkezded szidni a polgári kormányt, holott épp te mondod, hogy ne a múlttal foglalkozzunk.
1. Én nem bizom egyetlen politikusban se. Illetve egyben igen, de annak nincs köze a politikához:-))) Ugyanakkor Orbán múltjáról nem derült ki semmi erkölcsileg nem elfogadható, ami miatt nem lehetne miniszterelnök. (most hogy lop vagy nem, azt hagyjuk, mert akkor senki nem lenne alkalmas ilyesmire)
2. d-209 alkalmatlan a miniszterelnökségre, ez már elég régen kiderült. Nem képes nyelvtanilag helyes magyar mondatot alkotni (nem a szónoki képességeiről beszélek!), nincs karizmája, nincs önálló véleménye, tudatlan az ország dolgaiban (ez a vitában bebizonyosodott, nem tudja hány családi gazda van, hogy is van pontosan a föld dolog, stb) S ez nem csak róla, hanem a többiekről is.
3. Inkább tapasztalat. M5 ez mond neked valamit?
4. hm, Nemzetit épiteni nem a polgári kormány kezdett... Amúgy meg szükség volt rá, régóta nem volt az országnak normális Nemzeti Szinháza.
5. Na ja, Görgey hülyét csinált Husztiból, pedig állitólag barátok... Neked nem forog ilyenkor a gyomrod? Ok, visszamondta, de ezzel a saját alkalmatlanságát bizonyitotta. Mindig visszavonja majd a döntéseit?
6. Medgyessy Péter saját maga ismerte el,hogy ő d-209. Mit kell még ehhez újságiró? Vagy neki sem hiszel?
Előzmény: leha (475)