Fapapucs00 Creative Commons License 2002.06.27 0 0 344
Én kb. 2 éve találtam valahol egy útmutatót, ami lényegében megegyezik a kiran által közzétett módszerrel. Aztán valamikor tavaly sikerült rávennem magam, hogy kipróbáljam. Ez nem volt minden nehézségtől mentes, mert meg kellett találni a megfelelő síkosító kencét. Végül tetszőleges kézápoló krém és babaolaj keveréke vált be. És még így is le kellett vagdosnom a szőrt a dákómról, mert a jelq közben húzódott rendesen. Szerencsére csak azt kellett lenyírni, ami konkrétan a farkamról nőtt ki, azt nem, ami körülötte az ágyékomon, így nem volt feltűnő különbség.
Egyéb szempontból se volt könnyű az indulás. Eltelt jópár nap, mire kezdem rájönni a technikára, és a makkomon is megjelent néhány apró véraláfutás. De ezek pár nap alatt elmúltak, és utána többet nem jelentkeztek.
Na, és az eredmény. Kb. 6 heti adagot csináltam meg, persze ez eltartott 8-9 hétig, mert jócskán hagytam ki napokat. Előtte 15 centis volt a farkam, utána 15.5 centis lett. Nem nagy eredmény, de ahhoz elég, hogy látni lehessen: valamit használt a dolog.