Höri Creative Commons License 2002.06.27 0 0 116
Szia Iceride,

Ahogy en kivettem az elhangzottakbol, ez az egesz ugy mukodik, hogy barhol a vilagon vehetsz az ujonnan epulo RCI apartmanokbol (vagy vehetsz hasznaltat is, pl. Expressz-bol) egy hetet, es akkor ennek az egesz klubnak leszel a tagja. Csakhogy elhangzott az is, hogy ha olyan helyen veszel apartmant, ahova nem akarnak nyaralni menni masok, akkor soha az eletben nem tudod kiadni, ergo elcserelni sem...
Azt mondtak, MAgyarorszagon a Balaton kornyeki, ill. Hevizhez kozeli apartmanokra van csak kereslet. Vagyis pl. az mar jo uzlet, ha Hevizen veszel (asszem ott aruljak azt a Dobogomajor-t) egy apartmant, es utana cserelegeted. MAgyarorszagon 1-2 millas arakrol beszeltek, a Kanari szigeteken minden ingatlan dragabb, ezert ott joval tobb penzert lehet venni (viszont allitolag tutira mindig lesz kereslet az ottani apartmanodra).

Csaladi kalkulacionk szerint ez az egesz annak jo uzlet, aki:
-csalados,
-tutira van penze minden evben kuldfoldre jarni nyaralni (vagy eppen azt szereti, ha fixen minden evben ugyanoda megy nyaralni Magyarorszagon),
-es van igenye a normalis szallasra.

A rabeszelo emberunk bevallotta, hogy a potencialis vasarlo ebbol a szempontbol a 35 ev es afolotti szulok, 2 vagy tobb gyerekkel.
Mi meg nem az ilyen "nyugis" tipusu nyaralaasokat reszesitjuk elonyben, igy par evig nekunk nem eri meg ilyenbe penzt fektetni. Meg gyerekunk sincs, ketten meg eleg "lazan" es kalandosan szoktunk utazni.

Az ingyen nyaralas pedig tenyleg nagyon korrekt volt. :-)))

Höri

Előzmény: iceride (115)