Mr Spock Creative Commons License 2002.06.27 0 0 797
Kedves DcsabaS_,

"Megfigyeltem, hogy ha otthagyom a kereket, abban a szobaban, azon az asztalon, abban a pozicioban, egy teljesen kirivo napszakossag figyelheto meg."

Ez várható is, hiszen a szoba hőmérsékleti, légáramlási és párássági viszonyai szintén napszaktól függenek.

A szoba legkondicionalt, amit csak a kiserletezes elott kozvetlenul kapcsolok ki. Ezert a hőmérsékleti, légáramlási és párássági viszonyok nagyjabol azonosnak, vagy legalabbis elegge hasonlonak itelhetok. A forgasi sebessegek kozotti kulonbsegek ugyanakkor rendkivul elesek.

"light and sound machine"
Nem ismerem a cuccot, mindenesetre ha jó basszusa van, akkor direkt módon is mozgathatja a levegőt...

A fulhallgaton keresztul? Aligha.

"NEM fogadtam meg el az Egely kerek "bio-energia" allitasat, de elvetni sem vagyok hajlando amig megfelelo modon magam meggyozodom egyik vagy masik iranyba. "

Ezzel tulajdonképpen máris áltudományos a megközelítésed, ugyanis lényegében egyenlőségjelet tettél a sokszorosan ellenőrzött tudományos állítások, és egy bizarr, eddig még egyáltalán nem igazolt állítás között.

Ha lenne tenylegesen ellenorzott, tudomanyos szinten elfogadott cafolat az Egely kerekrol, en most itt egy szot nem szolnek. Minden tiszteletem a tied (ami regebbi beszelgeteseink alapjan meg igaz is), de ne haragudj ha akar a te kiserleteidet, akar Ivan Gabor vasaloit (amit kezzel ellenorzott, nem homerovel), akar a Parajfalok [amugy tisztessegesnek mutatkozo banda] eleg primitiv kiserleteit nem fogadom el mint abszolut tudomanyos bizonyitekot. Mert egyik sem az. Es el nem tudom kepzelni, hogy majdnem 2 eves vitam alatt Ivan Gabor nem vezetett volna engem egy tenyleges tudomanyos (ellen)bizonyitekhoz, ha az letezne. De ha te ugy tudod hogy van, legyszives "vezess oda".

Gabor

Előzmény: DcsabaS_ (782)