Gentleman Looser
2002.06.26
|
|
0 0
15
|
A kettes pont elgondolkoztatott. Legutóbb két probléma is foglalkoztatott, amin tipródtam a csajommal hazafelé menet. Aszondja, hogy osszam meg vele a gondjaimat, elvégre ezért vagyunk egymáséi. Rövid egyhelybenjárás után kiböktem az elsőt, hogy nem tudom, mit is kívánok vacsorára. Miután megbeszéltük katartikus örömök szálltak meg, hogy kibeszélhettem magamból és közösen találtunk megoldást. Aztán unszolt, hogy mondjam el a másikat is. Röviden vázoltam, hogy elsőre nem tudom, hogy az erősítőre, amikor a center hangsugárzót akarom majd rákötni, de azokból kettő van, hogyan kell okosan, fázishelyesen megoldani az impedanciaillesztést, hiszen párhuzamosan kötve repluszolni kell és ezzel a két 8 ohmosból 4 ohmos lesz, ami nem jó, viszont ha sorbakötöm, nem tudom hogyen kell fázishelyesen, hogy ne legyen kioltás, azaz az első lenne jobb, de akkor sorba kéne hozzá meg egy négy ohmos ellenállás, és hogy ez így jó lesz-e.
Namármost bennem nem okozott lelkitörést, hogy ez utóbbi problémával magamra maradtam és ő nem értette miről beszélek. Azért az alkalmat én is kihasználtam és vacsi után hancúroztunk :-) |
Előzmény: januar01 (6)
|
|