Mr Spock Creative Commons License 2002.06.26 0 0 761
Kedves V.László,

Végre egy kételkedő ember, aki merészel kételkedni egy már-már megszavazot igazságban.

Vegre valaki aki ertekeli ezt (:-).

Nezd, a dolog majdnem tul egyszeru. Vilageletemben azzal utasitottam vissza a para dolgokat, hogy "nincs bizonyitek". Mit bizonyitek, targyi megnyilvanulas, neha akarmi. Mindig az volt a "jelszavam", hogy "mutass valami, mindenki altal tapasztalhato megnyilvanulast, akkor esetleg odafigyelek". Es pontosan ez az, aminek az Egely kerek megfelel. Tehat intellektualis szempontbol, kutyakotelessegemnek tartom, hogy legalabb komolyan vegyem, utananezzek, ha kell sajatmagam. Mint Ivan Gabornak mar mondtam, lehet hogy miutan atmentem mindazon a lepesen amit magam elegsegesnek tartok, en leszek az "elso" aki kikialtja, hogy kamu az egesz. De addig tovabb ketelkedem, mindket iranyban, es nyitva tartom az "ajtokat".

A leírt vizsgálataiddal (gumikesztyű, melegvíz, stb) szerintem jó úton haladsz, csak nem jó irányba. Azt ugyanis úgy sem tudod bebizonyítani, hogy a meleg légáramlatok speciális körülmények közt nem tudják megforgatni a kereket, mert ez bárki számára nyilvánvaló, hogy nem igaz. Inkább a zavaró légáramlatokat kellene minimálisra csökkenteni,

Ami a celom, hogy egy kezhez hasonlo mukezen azonos homersekletviszonyokat teremtsek mind ami a kezen van. Utana, azzal, ugyanott (ugyanazon a helyen, azonos korulmenyek kozott, mukez-igazi kez-mukez-igazi kez-stb., ameddig egy statisztikailag ertekelheto adathalmaz osszegyulik. Enszerintem ez el kell hogy dontse a hoaramlat teoriat, egyik vagy masik iranyba.

Azt persze meg sem probalom, hogy bio-energia vagy nem, mert ahhoz nincs eszkoz. Szamomra elegseges lesz, ha a hoaramlas ki van zarva vagy be van bizonyitva. Ha a mukez statisztikailag azonos/hasonlo sebesseggel forgatja a kereket, akkor a tema nagyjabol lezarhato, es a labda vissza van dobva Egelynek. Ha nem forgatja hasonlo sebesseggel, akkor a hoaramlas kizarva, es tovabbi talalgatasok kinyitva.

Gabor

Előzmény: V.László (741)