ColinCrazy
2002.06.24
|
|
0 0
122
|
Azért ez elég sokat elárul kulturánkról, arról, hogy a tömeg mit vagy kit tart méltónak a figyelemre.
Bizony, azt, aki a tévében vagy egy sikeres mozifilmben szerepel... (itt most nem Szervét Tiborra gondolok, én nagyon örülök, hogy legalább őt felkapták!) Ha Zsoltot megemlítettem és nem ismerték, a szinkronhangjára vagy a gyermelyi reklámra hivatkozva azonnal beugrott, hogy már tényleg hallották-látták őt...
Kicsit témát váltava, nekem másik nagy kedvencem Kaszás Gergő. Színházban sajnos csak egyszer láttam, egy nagyon rövidke szerepe volt a Lear királyban, de amíg beszélt, végig libabőrös voltam. Remélem, ilyesmi egy színész számára elég nagy elismerést jelent.
Nálam már így is előrébb tartasz: Én színházban még egyszer sem láttam, csak tévében (az Apostolban nagyon megfogott és nagyon kíváncsi vagyok rá - és LZs-ra - a Chacho romban). Élőben viszont már volt hozzá szerencsém, láttam a tömegben kavarogni a 99-es öttusa vb utolsó napján és egyszer ültem vele egy asztalnál! Egyszerű fültanúja voltam egy beszélgetésnek, aminek a témája nem nyilvános - emiatt még nagyobb megtiszteltetés, hogy mertek előttem beszélni (néhány színész beszélgetett egymás közt).
Nagyon gyanús nekem, hogy ezt már elmondtam valahol, külön bocsánatotokért esedezem, ha éppen ebben a topicban, éppen a Chacho rom kapcsán... |
Előzmény: _Comet_ (121)
|
|