Carcharodon Creative Commons License 2002.06.24 0 0 37
Borvirágos jórregelt!

Előzmény:

Klíma ügyben tavaly kint volt nálunk egy felmérő emberke (sajna a számaolásait nem lelem légköbméterre, teljesítményre,. stb.), de aztán mégiscsak kibírtuk a nyarat... viszont idén nem bírjuk már!

Olya kérdéseim lennének, hogy - splitklímában gondolkodva - mit tudtok a dual-splitekről? Két szobánk van, egymásból nyílnak és asszem nem lenne jó ötlet a nappalit hűteni, a hálót meg nem, mert nem hatásos. Vagy? Másik szitu: a nappaliba mindenképpen jól jönne egy hűtő/fűtő típus, mert a radiátorra ráférne hébe-hóba egy kis kiegészítés... bár itten van ez a nagy globális felmelelgedés, úcccsem lesz tél! :-)

Szóval duál, hűtő-fűtő iszonyat drága, ahogy néztem. Lehet-e alternatíva egy nagyobb teljesítményű a nappaliba, ami aztán - hellyel-közzel - kifejti hatását a kisszobában is? Meg egyáltalán a duálnak 2xegyfomra a teljesítménye,nem? Viszont nálunk a szobák nem egyformák: 16-24 nm. Akkor most?

És hallottatok már vmilyen légtisztítós, vagy plazmaszűrős darabokról. Van 1 kisember is a családban, akkor most ez a tuti, mert egészség, stb.?

Amúgy nem panel, de lapostetős a kégli...

Előre is kösz, ha netán vki már túlesett ezeken a morfondírozásokon és kisegít némi okossággal. Böngészgettem a Klímalapot, ám információhegyek és időhiány miatt még nem sokkal vagyok előbbre, de azért az egy hasznos oldal.

Utózmány: holnaptól hideg(?)front... :-D

Uff,

Karka