Höri Creative Commons License 2002.06.23 0 0 112
Sziasztok!

Megigertem, hogy ha tul vagyunk az utazason, jelentkezem. Nos hat, voltunk, lattunk, nyaraltunk, hazajottunk. :-)

A Ker&#&@# Kft.-nel kifizettunk az 5000 Ft/fo adminisztracios dijat, majd megrendeltuk es kifizettuk naluk a repjegyet (mas irodaknal sem volt olcsobb).
Aztan jott a megadott idopont, kimentunk a repterre, ott atadtak a repulojegyeinket, felszalltunk a gepre, leszallas utan vart minket (es meg masokat) egy busz, azzal elvittek minket egy szallodaba, kaptunk egy szep, tengerre nezo szobat, es meg felpanziot is....szamomra teljesen pozitiv meglepetes volt az egesz, es hihetetlen, de tenyleg mukodott...:-)

Nos, egy napot kellett raszanni arra, hogy ott csak negyszemkozt velunk foglalkozzanak, atvittek minket egy epulo 5*-os apartmanhazba, ott mindent megmutattak, majd megkerdeztek, szeretnenk-e venni udulojogot. Vegul nem vettunk, az ara igencsak huzos volt...(8 milla). Ezert semmilyen hatranyos megkulonboztettesben nem volt reszunk, nyaraltunk tovabb, majd az utolso nap kimentunk a repterre es hazautaztunk.

A vegeredmeny, eltoltottunk egy hetet egy nagyon szep helyen, es nyaraltunk egy jot.

Az udulesi jog ottani ararol pedig csak annyit, hogy korulneztunk a helybeli ingatlankozvetitoknel, 4 het udulesi jog arabol egy ugyanakkora meretu sajat lakast lehet venni...

Sziasztok,
Höri

Előzmény: iceride (111)