Hostile Creative Commons License 2002.06.22 0 0 699
Iván Gábor: nézd, mivel te csökkentértelmű vagy, nem hiszem, hogy lenne alapod bárkit is hülyeséggel vádolni ;)

Másrészt ha nem mellébeszélnél, és megpróbálnád azt cáfolni, ami az Egely-kerék lényege, akkor talán elérnél valamit. De végig olyan dolgokat hozol fel "érvként", amik senkit sem érdekelnek, mert nem is kapcsolódnak a témához. Aminek köze lenne hozzá, abban pedig egyszerűen tévedsz, és hülyeségeket zagyválsz. Amíg nem fogtad fel, hogy a kerék miről szól, addig cáfolni sem tudod, sajnos.

Lehet komolytalan játékszernek nevezni, de senki sem mondta szerintem, hogy hiteles tudományos mérőműszer. Szóval megint olyasmit erőltetsz, amivel egyébként is tisztában van mindenki.

Hogy USA-ból behozott koppintás, ez érdekel bárkit is a legkevésbé. Ez már olyan adalék, ami nem a dolog közvetlen cáfolásához tartozik, csak egyszerű rosszindulatú megjegyzés. Elöntötte a szar az agyadat, ez van. De amíg le nem nyugodtál, és nem tudod aránylag nagy objektivitással szemlélni a dolgokat, addig ne bocsátkozz komolyabb szakmai vitákba, mert mégkomolytalanabbá válsz, és mégtöbb helyről fognak kiutálni. Most sem azért utál ennyi ember, mert túl okos vagy - bármit is hiszel ;)) Eleve rossz a hozzáállásod az egész dologhoz.

Előzmény: Iván Gábor (697)