Szijasztok! :)))
Na túléltem sikeresen a szigorlatot; ötöst kaptam, de nagyon meggyötörtek mindenkit a szóbelin... brrr :)Nem volt elég a 3 tétel,amit ki kellett dolgozni és le kellett felelni belőlük; a végén aszongya az egyik vizsgáztató, hogy akor most húzzak mégegy tételt, csak úgy spontán elmondásra... aszittem, ottmaradok. :)) Erre nem akkora mákom volt,hogy kihúztam majdnem ugyanazt, ami a középkor tételem volt? :DDDD
Nya mindegy; soha többet nem lesz vizsgaidőszakom. :DDDDDDDDDDDD
Szuszmók nyelvgurunak gratula! :)))
Danone: Bérescseppet érdemes venni? Úgy értem, van valamilyen észlelhető hatása hosszú távon? Vagy csak ilyen gazdi-kényszer, mint nálam a vitaminozás? :))) Szegény Vackorkám évekig megvolt vitamin nélkül, soha még megfázva sem volt, aztán rájöttem, hogy imádja a méregdrága vitamint és onnantól kezdve kapta. :)))
Karminca és többi allergiás társak: egy cipőben járunk; én is full allergiás vagyok a macskákra. :))) De ez napi pár hapciban és ronda ekcémában mutatkozik csak az egyik kezemen, meg a másik könyökhajlatomban, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ez nem gátol meg semmiben. :))))
Szerintem,aki ide jár, az mind tisztában van vele, hogy első a macka őfelsége,és utána jövünk csak mi, szerény alattvalók a rangsorban ;)))))
Tényleg, akik tenyésztéssel foglalkoznak.. nem tudja valaki megállapítani Marcipánról, hogy milyen fajta cica lehet? Hosszabb a szőre jóval,mint egy házimacsnak, és borzasztóan selymes, puha. Viszont nem csomósodik, nagyon klassz. A farka rövidebb,mint egy háziciccnek és talán a füle is kisebb, ahogy elnézem a többi kis nálunk lévő, hasonló korú árvácskát...
Egyébknt Marcipán ma elzavarta a nála 3szor nagyobb szomszéd mackát,meg a nálakétszer nagyobb másik szomszéd mackát, amikor kimentünk a kertbe. :)) Jól nézett ki nagyon; én ijedten fogtam a kis hófehérkét, az meg felborzolt szőrrel, fújkálva karatézott. Próbálta elérni a nagy fekete iccet, de pont nem sikerült neki. :))
Aztán megnyugtatgattam, és elengedtem, erre megint megy a nagy macsihoz, felborzolt szőrrel, görbe háttal,mint egy kis gonosz manó, és fújkál. :)) Na szomszédcicc elmenekült. :))) Aztán a másik is. :)))
Egyébként a szobatisztasággal van egy kis gondunk; általában az alomra megy, de már 3szor előfordult,hogy odapisilt máshova; egyszer a konyhasarokba(az első nap volt, úgyhogy nem számít, nem tudta, hol az alom), de tegnapelőtt a szemeteslapátot tisztelte meg, amibe a kiszóródott almot söpörtem, demár üres volt, aztán meg a másik szobában az asztal alatti műanyagzacsit. Szerintetek ez el fog múlni? Direkt csinálja? :))) Próbáljam nevelgetni,hogy ilyet ne? Módszerek?