Hostile Creative Commons License 2002.06.19 0 0 639
Silan: jó kérdés... Hogy miért épp ennyibe kerül, és hogy a Paulinyi mitől ennyire biztos a kerékkel való méréseiben. Én pl. nem tudnám "hivatalos" és pontos mérésnek elfogadni. Tendenciákat biztos lehet vele mérni hosszútávon, de nem pontos számszerű adatokat. Az ára pedig gazdasági jellegű kérdés.

Mindez azonban a kerék - ajánlott - működtetési módszerén, és az elérhető eredményeken nem változtat semmit.

Ha valaki kitalál egy új dolgot, ami várhatóan nagy érdeklődésre tesz szert, az megpróbálja minél drágábban eladni, és a lehető legpozitívabb körítéssel reklámozni. Ettől én nem nevezném átverésnek a dolgot, ez semmi ahhoz képest, amivel akaratlanul is találkozol a hétköznapi életedben. Ha veszel egy liter tejet, azzal máris egy jóval nagyobb átverés áldozata vagy...

Szóval nem hiszem, hogy bármit is le kéne leplezni az Egely-keréken. Ha olyan komoly szintre eljut esetleg a dolog, hogy tudományos körökben is tényleg komolyan vegyék, akkor úgyis elég erős vizsgálatnak vetik alá, és akkor majd kiderül, hogy mi van. Szvsz akkor sem az fog kiderülni, hogy átverés, hanem hogy komoly mérési kísérletekre egyelőre nem alkalmas a nagy hibaszázalék miatt.

Előzmény: Silan (626)