Hostile Creative Commons License 2002.06.18 0 0 618
Iván Gábor: szerinted átvert sok embert. Eddig még ugyan nem tudtad bizonyítani... Feltevéseid vannak mindössze, amig gyenge lábakon állnak.

"Az érveid meg egy fabatkát nem érnek."

Nekem vannak érveim. Neked eddig az én felvetéseimre egyetlen egy sem volt. Azért nem válaszoltál, mert túl okosnak képzeled magad hozzám képest; vagy azért nem, mert fingod nincs arról, amit cáfolni szeretnél, és amiről én beszéltem? Utóbbira tippelek, és ezt a stílusod is megerősíti.

Végülis hogyan szeretnéd cáfolni az Egely dolgait (aki nálam sokkal jártasabb ezen a területen), ha még velem se bírsz? Feltettem pár kérdést, egészen szelídeket, szerintem minden normális ember tudott volna rá reagálni. Csak te beszűkült és gőgös vagy. Az meg, ahogy félreértelmezed az egész Egely-kerék működését, csak annyit mutat, hogy inkompetens vagy a témában. Téged nem tudományos dolgok vezérelnek, mert azokról gőzöd sincs, egy felkapaszkodott műveletlen tahó vagy. Téged egyszerű sértettség, irígység és düh vezérel. Ez pedig szánalmas.

Ezzel az egy mondatoddal pedig egyértelmű szegénységi bizonyítványt állítottál ki magadról.

Ennyit tudsz... Innentől már csak röhögni járok ide, azt hiszem. Az ellenérvekre és kritikákra nem megsértődni kell, mert így nem érsz el semmit. És azt is jó, ha szem előtt tartod, hogy mindig az esik legjobban pofára, aki biztos magában, és okosabbnak képzeli magát. Mint most te. Égés...

Üdv, HT

Előzmény: Iván Gábor (615)