Rőfkapitány Creative Commons License 2002.06.17 0 0 1398
Sziasztok!
Először is - mint régi olvasója és használója a fórumnak - szeretném köszönetemet kifejezni az eddigi rengeteg hasznos információért mindnyájatoknak!
Másodszor (most először)pedig egy kis segítséget szeretnék kérni!
Kb. két hónapja tökéletesen működik együtt az SB és az APS kártya. Csodálkoztam is , hogy az első install után és azóta sem volt velük probléma( Op.rendszer: Win 98 SE.)Egy hete beütött a krakk ! Elkezdett a Win. mindenféle hibaüzenetek küldeni , állandó lefagyás , kékhalál "Explorer hibát okozott a kernell32 modulban " stb.Volt kb. tíz op.rsz.install , winchester
formázás,mígnem egyszer csak rájöttem , hogy az egyik memóriával van gond. A hiba kiküszöbölése után Win ME. van a gépen és kifogástalanul működik. Csak egyet nem akar , mégpedig az APS kártyát, az Istennek sem tudom felrakni! Ugyanis az APS install és gép újraindítása után kiderült , hogy az EMUAPS.DRV-t nem teszi be az install a Win. Systembe.
Ezért újraindítás után hiába jön be a Crosstudio, a SoundFont manager ill. a gép nem érzékeli az APS kártyát. Ja és ellentétben a régi ( első )installhoz képest "A gép új hervert talált és keresi a hozzávaló software-t- PCI Multimedia Device- "-ra nekem kell megmondani neki , hogy ez egy Emu 10K1 processor . Próbáltam trükközni , eredeti E-MU APS driver felrak-systemből eredeti EMUAPS.DRV-t kimásol-uninstall-APS driver install- EMUAPS.DRV bemásol.Így elindul de tele van hibákkal.A furi az , hogy az APS installkor is felismeri a Win. ME-t sőt induláskor beköszön egy APS WIN ME. ablak. Szóval azt hiszem mindent megpróbáltam már, és mérhetetlenül el vagyok keseredve , hogy a drága időt ilyen értelmetlen kínlódással töltöm el. De hát sajnos ez a sorsunk , nem !? Most a második SB 5.1-es player egy zacskóban pihen és várja , hogy mondjatok valami okosat!
Előre is köszönöm !
Üdv: Rőfkapitány
Előzmény: pingvin (1397)