ventillátor Creative Commons License 2002.06.17 0 0 169
"Van egy üzlettárs akiről sok érdekeset lehet olvasni."

Több üzlettárs is van. Például Schlect Csaba.

"Van egy miniszter aki személyi ügyekben hazudik."

Szerencsére már csak volt. (Bár nem tudom, melyikre gondolsz, én több példányt is tudok.) De hogy érted ezt a személyi ügyet?

"Van egy magánház, amire 100 millát költenek."

Biztos van több magánház, amelyre ennyit költenek, van amire többet, van amire kevesebbet. Attól függően, hogy a tulajdonosnak mennyi pénze van.
De ha az állami szférát nézzük: Rémlik, hogy mikor Orbán miniszterelnök lett, nem egy- hanem többszázmilliót költöttek rá az új házára, mert a régi, ahol Horn és Antall lakott, nem volt jó neki, oda Ádert költöztette be. Magának a Béla kir. úton csináltatott egy házat, majd most, mikor látta, hogy mennie kell, eladta. Tehát a következő miniszterelnöknek választania kellett, hogy vetet magának egy házat, vagy a sajátjában marad. Végül az utóbbi, olcsóbb megoldást választotta, erre MAX. 100 milliós keretet állapítottak meg. Egyébként a villanyt, vizet, gázt továbbra is Medgyessy fizeti, nem az állam.
Ja, mégegy eszembe jutott: ex-sportminiszternek havi félmillióért béreltek lakást, amit még félévig kell fizetni. Ez 60 hónapra számolva 36.000.000 forint. Medgyessy házának biztonsági felszerelése állítólag 40-50 milliót lesz, tehát nem sokkal több, és ő mégiscsak miniszterelnök, ráadásul távozása után az állam értékesíteni tudja majd a biztonsági berendezéseket, így a pénz egy része vissza is jöhet.

Tehát akkor mitől kommunisták a szóbanforgó emberek?

Előzmény: keresetlenu (165)