"Ja igen és még annyit, hogy ne hogy már Kiss Szilárd a csapat kimerültségére hivatkozzon. Jóval kevesebb tétmeccset játszottak mint az ETO, a bajnokságban is CSAK azért kerültek elénk, mert nemzetközi szinten súlytalannak bizonyultak és így csak a bajnokságra koncentráltak, amit így is elvesztettek. Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni. Érdekes nem?"
De hihetetlenül érdekes.
Nézzük tételesen.
"Jóval kevesebb tétmeccset játszottak mint az ETO"
Mennyivel játszottak kevesebbet? Bajnokság és MK meccseket egyenlő számban játszottak. Ugye? BL-ben a Dunaferr 6-ot, EHF-ben az ETO 10-et. Eszméletlen különbség. Mellesleg Kiss Szilárd ebben az állításában nem mondta, hogy a Győr nem lehetett kimerült. Csak annyit mondott, hogy a Dunaferr az volt. Ezt meg ő jobban tudja, mint Te. (Egyébként Vura József is beszélt fáradságról, de ez persze elnézhető, sőt érthető. Én is értem, 4 meccs az 4 meccs.)
"a bajnokságban is CSAK azért kerültek elénk"
Írd be légyszi a szezon egymás elleni eredményeit, jó? Csak a kedvemért. Esetleg Te is elgondolkodhatsz rajta, vajon tényleg csak annyi volt a különbség?.
"nemzetközi szinten súlytalannak bizonyultak "
Úgy gondolom, hogy az ETO régóta szeretne olyan "súlytalan" lenni a nemzetközi kupában, mint a Dunaferr, hogy a BL-ben igy szerepeljen. (Csak így zárójelbe, oda be kéne jutni.)
"így csak a bajnokságra koncentráltak, amit így is elvesztettek"
Tény elvesztettük. Volt mit, ugye. Kiváncsi lennék, hogy a Győr hogyan pótolná mondjuk Görbiczet (és akkor még nagyon jó fej voltam, hogy őt említettem egy lapon Raduloviccsal). Milyen szinten nyomta volna végig a szezont az ETO balkezes átlövő nélkül?
"Kupát meg úgy nyertek, hogy összvissz egy meccset tudtak nyerni."
Ilyen a versenykiírás. Persze erről is az a 13 kézlabdás lány/nő tehet (akik parasztok, buzivárosiak, cigányok stb.)
"Érdekes nem?"
Az baromi érdekes, hogy tudsz ennyire egyoldalúan szemlélni eseményeket.
Struccka