Westelt melegen tudom ajánlani. Használok ezt is, azt is. A sajátom Westeles, a cégesem Pannonos. Szolgáltatás tekintetében igazándiból nem vettem észre különbséget. A Pannonos egy 3310es nokiával van, térerő szinte ugyanúgy van mindenhol, mint a Westel-Ericsson párosban, ilyen problémák még sosem fordultak elő egyiknél sem.
Ami miatt talán jobb a westel, hogy ha régebb óta vagy előfizető, akkor korrekt engedményeket ad. Nem tudom, hogy a Pannonnál vannak-e ilyesmik, de azt tudom, hogy lassan én is két éve vagyok Westeles (egy év után megkapod az aranykártyát - ha rendszeresen nem késel el a befizetéssel), és egyből le is tudom beszélni minden hónapban az előfizetési díjamat. Meg 20 SMS ugye ingyen is van.
A cégest használom általában, de néha-néha telefonálok a sajáttal is. Az utóbbi számláim olyanok lettek, hogy a 2500as előfzetési díjt le sem beszéltem (azaz nem telefonáltam összesen 2500-ért). De mivel az lebeszélhető, azt az 1500Ft-ot egyből jóvá is írják. Úgyhogy hónapok óta tulajdonképpen csak az előfizu díja van, amit fizetek, és mégis (ha nem is sokat) telefonálok vele néha. Nekem ez így baromira tetszik. :)
A percídajaim nem tudom milyenek, de majd megnézem, ha érdekel.