Fec Creative Commons License 1999.03.19 0 0 155
Szia Hokuszpok!

A piros lamparol:
A kresz szerint, mar a sargan is ugyanugy tilos atmenni, mint a piroson, ha van ra lehetoseged hogy veszfekezes nelkul meg tudsz allni. Ha valaki "pirosas-sargan" megy at, annak mar jo messzirol kell latni hogy sarga van (eleg sokaig tart), tehat boven van lehetosege megallni. Tehat szabalytalan.
Az meg hogy sokan mennek at a piroson, senkit sem mentesit. Akiket pedig elkapnak a rendorok, nem valoszinu hogy akkor eloszor csinaltak ezt eletukben. Azt hiszem ezt mindenki erzi.

Trafipaxos tortenet:
Akkor most megint idemasolok egy reszt a tegnapibol, hogy teljesebb legyen a kep, bar eredetileg ezt ki akartam hagyni:
"A Népszava úgy tudja, hogy a gyorshajtások ügyében belsô vizsgálat is indult a rendôrségen, mert kiderült, alaptalanul szüntették meg az eljárásokat. Ha ugyanis valóban "értékelhetetlenek" lettek volna a felvételek, akkor az eljárást sem tudták volna megindítani. A filmeket megtekintve megállapították, a traffipax kiváló képeket készített, azokról minden pontosan leolvasható. Ráadásul mindkét esetben igazoltatták is a száguldozó énekest, tehát az is tény: ô maga vezette az autót.

A - lényegében hamisnak tekinthetô - megszüntetô határozatok felelôsét a BRFK illetékesei keresik."
Igy mar teljesebb a kep.

A Nepszavarol:
Ha a Blikk-ben talatam volna a cikket, szoba sem hoztam volna, de mivel en a Nepszavat egy eleg korrekt es nem eppen szenzaciohajhasz ujsagnak ismerem hiszek nekik. Egyebkent ezt tamasztja ala, hogy ugy nez ki lassan tenyleg minden beigazolodik az altalad elejtett informaciomorzsakbol. Az adott cikk egyebkent ugy erzem korrektul kozolte az infokat. Tobbek kozott a kabszeres vezetes alol is reszlegesen felmenti CsE-t, mivel a legutolso allapotok alapjan nem egyertelmu hogy kabitoszer hatasa alatt volt a karambol idejen. Ha nagyon akarjatok, felteszem valami szerverre es el lehet olcvasni az egeszet. Erdemes.

Előzmény: Hókuszpók (153)