Törölt nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 50
Lehet akár publikus is, nem szégyellem.

- olajos magvak (nem izgat, mert nem vagyok értük annyira oda, hogy meghalnék, ha nem ehetnék mondjuk mogyorót)
- fehérbúzaliszt (na ez már huncut, ugyanis ez van a kenyérben is, amit imádok)
- élesztő (no comment - kvázi egyetlen esélyem a kenyérfogyasztásra, ha szerzek élesztő nélküli kenyeret, teljes kiőrlésű - nem fehér - lisztből)
- sikér
- dohányfüst (csak pislogtam, hiszen mindenki dohányzik a környezetemben, beleértve az összes pasimat, aki valaha volt, és sosem zavart a füst. Egészségileg sem. Úgy értem, hogy sosem csípte a szememet, vagy tüsszögtem tőle!)
- cukor (ismét egy no commentes kategória. Még a csokik még hagyján, és a reggeli kávémba sem teszek már nagyon régóta cukrot, de sajnos a kólában is az van, és azt nagyon szeretem.)
- egy csomó "E" sorozat: E210, E251, E250, E216 - ezek asszem többnyire tartósítószerek.
- néhány növényzetre: nyírfa, nyárfa, kőris, tölgy és éger (ezeket mondjuk sejtettem is, mert május végén, június elején elég sokat folyik a szemem meg tüsszögök)
- és ami a legszarabb, az a Candida Albicans. Nem olyan vészes, mert 72 az értékem, és 80-100 között normális. De azért mégis. Olvastam valahol, hogy geci nehezen lehet kigyógyúlni belőle.:o(

Hát ennyi. A jó ég tudja, hogy mi az igaz belőle, mert különben teljesen jó a közérzetem. Néha fáj a fejem, meg a gyomrom, de mostanában mindkettő nagyon ritkán.

cj

Előzmény: Wic (49)