Törölt nick Creative Commons License 2002.06.13 0 0 15
nézdd el nekem, hogy nem mindennapos a válaszom, de sok munka adódik.

azt nem firtatja az orvostudomány, hogy mi is változik meg akkor, amior spontán felgyógyulás van?

az átlagéletkor. indiában nagy a szórás. vannak nyomorult emberek, akik leviszik a statisztikát, te is tudod, mint ahogy vannak eléggé magas, nálunk magasabb életkort megélô emberek. a nyomor ellen tehetetlen a tgy is és az orvos is, nézdd meg a hajléktalanok átlagéletkorát.

antibiotikumok. hát... nem gyôz meg. pont ez nem. sôt. én kétélű fegyvernek érzem és ez például épp az a terület, ami az ágyúval verébre. az antibiotikumoknak köszönhetôen azért sok olyan hatás van, ami nem épp üdvözítô.
a védôoltásokban egyetértünk.

amit ez után fejtegetsz, az találgatás. hogy 500 évvel ezelôtt milyen betegsége voltak, azt találgatjuk. de az, hogy ma enyni allergiás és rákos ember van, az nem csak az átlagéletkornak köszönhetô. hanem egyrészt civilizáciiós betegség, másrészt köszönhetô az étkezésben használt káros adalékoknak. és csak kis részben az átlagéletkor növekedésének. igen kis részben.

az ellene dolgozás példát a tgy terület vizsgálatakor vetettem fel, naná, hoyg a betegnek ilet nem mond senki. de egy vizsgálódás esetében, egy teszt esetében akkor korrelt a dolog, ha ezt is figyelembe veszi. semmibôl nem áll, hogy megtegye.

statisztika. csodálom, hoyg nem érted. az, hoyg a statisztika azt mondja, hogy 1000-bôl 1 embernél van káros mellékhatás, az jó, amíg nme te használod a szert. de amikor használod, akkor te magad csak az 50-50es százalékban tudsz gondolkodni, mert te magad nem tudhatod, hogy a 23. a 45. vagy az 1000. vagy a sorban. azaz számodra ismeretlen, hogy te magad hogy fogsz reagálni. mondok példát. teniszkönyököm van. az orvos felírt egy gyógyszert, aminek, hogy káros mellékhatás legyen, az esélye 1-1000. oké. én elkezdtem szedni. és egy tabletta után hánytam, szédültem, felment a vérnyomásom, bedagadt a fejem, kezem, lábam. szar volt. nem csináltam tovább. a dokinô mondta, hogy pech, én akkopr erre allergiás vagyok. na, erre mondom: nekem ez 50-50 százalékos volt és a rosszabbik jött be. engem baromira nem vígasztal, hogy más 999 betegnek jó a dolog.

az otthonszülés.
nézd, nem tudom, mennyire issmered a honi helyzeteket. jóllehet, ha tapasztalnád a nemtörôdöm bugrisság és pénznyelô automata módot, akkor magad is azt mondanád, ez így nem jó és megértenéd, aki alternatívát keres, csak ne kelljen mégegyser azt a traumát átélnie, amit a kórházban átélt.

daniken.
talán errôl is beszéljünk, talán másik topicban, vagy itt, külön hozzászólásban.

és valamit:
http://www.chez.com/noyarac/indexex.htm
nézdd meg.

Előzmény: Mr Spock (14)