szonár Creative Commons License 2002.06.08 0 0 279
Izzócsere.
(Csak erős idegzetűeknek!)

Elmentem abba a bizonyos Széna tér melletti boltba és megvettem a hőn áhított ALS égőket.
Első meglepetés:az Osram csomagolás technikája meglehetősen gagyi.Nekem eddig csak Tungsram égőkhöz volt szerencsém,de azokban a papírdobozon belül még volt egy elmozdulás- és tapizás védő műanyag "szeparátor".No,az osram égő egy,a méreténél kisebb dobozba van átlósan beszorítva úgy,hogy az érintkező kinyomja a doboz végét.Belső védő burkolat sehol,az égőn számtalan ujjnyom.Csak a jóég tudja,hány kézen megy át,mire a boltba kerül és ennek nyomát bizony viseli.Persze erről nem a bolt tehet,hanem a cég.
Égőkkel haza,le a kocsihoz.
Jobb oldali fényszóróról nem jön le a porvédő gumi.Sebaj,szedjük le a lámpát.Nade ez nem úgy megy ám mint a régi,öreg szoci autóknál,hogy a díszburkolat eltávolítása után a rugós rögzítőt kihúzva szabaddá válik a fényszórótükör!Dehogy!Oldalsó helyzetjelző leszerel (2csavar).Alatta fényszórót rögzítő 2 anya ki,aksi ki,aksi melletti 2 rögzítő csavar ki,hűtőmaszk le,fényszóró ki.Ezután a prvédő gumi 2 ujjal lehúz,rögzítő kiakaszt,régi égő ki,új be.Fényszóró fordított sorrendben vissza.
Jobb oldal:Mivel megfigyeltem,hogy jön le a porvédő gumi,ennél rögtön azzal tudtam kezdeni.Égő kihúz->égő nem jön.Égőt feszeget:égő marad.Feszegetés tovább,erre égő foglalatostul ki a lámpatestből.Kézben próbálkozás égőt megszabadítani a foglalattól,sikertelenül.Égő talprészének eldeformálásával kifeszítés.Új égő nem megy be,mert a foglalatban erős 8-as mutatkozik valamelyik előző tulaj nagy teljesítményű égő-mahinációjának eredményeképp.Autó bezár,foglalattal fel.Egyengetés kalapálva és fogóval feszegetve.Néhány életveszélyes mutatvány,tekintve,hogy öntvényről van szó,tehát nem igazán tűri a hajlítgatást,főleg a fülek.A síkhoz közeli állapot elérésekor vissza a kocsihoz.Égő még mindíg nem megy be.A szét nem roncsolt régi égővel felszerelkezve újra fel.Kalapálgatás,próbálgatás,ecet.Végül már a három pozicionáló nyúlvány befekszik,de az égő alja csak nem akar bemenni.Alsó rész kireszelése tűreszelővel.Égő már alul is félig bemegy,de annál jobban nem akar.Égő kötényének finom elhajlítása,így a helyére kerül.Endorfinokkal telve vissza a kocsihoz;a kiegyengetett foglalat nem megy vissza a fényszóróházba!Fényszóró a már leírt módon ki,rögzítőszemek kihajlítgatása,foglalat be,rögzítőszemek rá,fényszóró vissza,---ÉS KÉSZ!
A bal oldali kiszerelős játék fél,a jobb oldali egyengetős három és fél óráig tartott.
I'm so happy!Most már látok!
SZONÁR