krifa Creative Commons License 2002.06.07 0 0 151
Szia Nem0!

Nem, nem. Félreérted a nemzeti oldal aggodalmait a privatizációval kapcsolatban. Nem az a baj, hogy végre újból magánkézbe kerülnek a vállalatok. Hanem az, hogy olyan állami cégeket is privatizáltak, amelyek egyáltalán nem voltak ócskavas telepek, hanem igen is jelentős profitot termeltek, jó reményeket adva arra, hogy talpraállítsák a magyar gazdaságot, magyar emberek által, a magyarok hasznára. (hogy kicsit magyarkodjunk). Mégpedig külföldi kézre adták, ami azt jelenti, hogy most Moszkva után Brüsszel rabszolgáivá tesznek minket és csak annyi jólétet engednek, amivel megvan a betevő sör vagy hamburger, de gyarapodásra már nincs lehetőség. Mert ugye Brüsszelnek sem érdeke, hogy bármelyik ország megerősödjön itt Európában, vagy bárhol a világban. Az MSZP-SZDSZ ehhez vállalt aszisztensi szerepet. Ez a baj. Ennek bizonyságára majd nemsokára megláthatod, hogy milyen nemzeti érdekeltségű cégek fogják továbbépíteni az autópályákat és egyébb nagy állami beruházásokat.

Az erkölcs kérdésében pedig definiciós különbség van köztünk, mert én ez alatt a szó alatt egy abszolút igazságot értek, Te pedig egy relatív fogalmat. Én a Te általad megfogalmazott "jelenséget" nevezem autoritásnak.

A 150 milliós végkielégítést, amúgy én sem tartom erkölcsösnek, de én nem is azért szavaztam a Fideszre, mert az mindig mindenben erkölcsös volt, és én nem is feltételeztem, hogy ők majd itt egy-kettőre helyreállítják az erkölcsöt, hanem azért, mert véleményem szerint a nemzet összeségének szempontjából kedvezőbb és saját értékeinek jobban oltalmazó politikát képviseltek, szemben a balliberálisokkal, akik pedig feltételezésem szerint jó pénzért kiszolgáltatottá teszik az országot, és nem védik az építő erővel bíró egyének és közösségek érdekeit. (egészséges család, saját földjéért küzdő gazda, történelmi egyház, stb.)