Latex Bond Creative Commons License 2002.06.03 0 0 8
Sziasztok !

A Heaven 51 elérhetőségéről, árairól és a következő fetish parti időpontjáról tájékoztatást nyújt ez az oldal : Heaven 51. Egyébként „normál ruhában" kb. 1000 Ft-tal drágább a belépő, amit személy szerint egyáltalán nem tartok helyesnek ! Mármint azt, hogy egyáltalán beengedik oda a „normál" ruhában megjelenőket is !!! A gyakorlat az (legalább is külföldön), hogy az ilyen partiknak ún. kötelező „dress code"-ja van, azaz öltözködési etikettje - és ez nem véletlen ! Sajnos a Heaven-ben sem 100%-os a „beöltözöttségi" arány egyenlőre, de fejlődő tendenciát mutat és remélem hamarosan már nem lehet „normál ruhában" látogatni, még felárért sem ! Innentől kezdve beszélhetnénk ténylegesen fétish partiról... Természetesen megértem az olyanok helyzetét is akik nem engedhetnek meg maguknak ilyen ruhákat, azonban a fantázia határtalan ! Lehet itthon is varratni lakk vagy PVC ruhákat ! (Latexet sajnos nem, mert azt ragasztani kell !) Ha valakinek van egy jó (és felvilágosult gondolkodású :o) ) varrónő ismerőse, akkor sokkal olcsóbban is hozzájuthat ezekhez, mintha vásárolná őket. Márpedig a latex rajongóinak általában bejön a lakk, a műbőr és a PVC is és ezekből is lehet legalább olyan extrém dolgokat készíteni ! Ha ellenállhatatlan vágyat érez valaki egy VALÓDI és divatos latex ruha iránt, akkor a legközelebbi boltok Bécsben találhatók, ami autóval kb. 2 és fél óra. (Nekem ennyi szokott lenni...) 2 szuper jó üzletet tudok ajánlani azoknak, akik el akarják kezdeni a ruhatáruk bővítgetését :
1.) Simon O. : Ők a legújabb divat szerint készítik a latex csodákat, akár méretre is és a legextrémebb elképzeléseket is meg tudják valósítani, ha le tudod rajzolni, mit akarsz. Ugyanis az üzlet szomszédságában működik a szabászat és méretvétel után szinte „Rád öntik" a latexet ! ;o) A legfinomabb minőségű anyaggal dolgoznak (különböző vastagságban) és rengeteg színben ! Az üzlet címe : Wattgasse 67. Ők kizárólag latex-szel foglalkoznak, más anyaggal nem.
2.) Tiberius : Náluk is rengeteg latex ruha található, főleg ismertebb cégek kész termékei (Marquis, Skin Two, Demask, hogy csak a leghíresebbeket említsem), azonban náluk nincs méretre készíttetés. Az van, ami az üzletben van, de tudnak rendelni katalógusból. A Tiberius-nál azonban főként a bőr divat megy, az üzlet kétharmadát inkább ez teszi ki. Az üzlet címe : Lindengasse 2.

Mernok-nek :
A freemail-es ládámat ritkán szoktam olvasni, mert kizárólag az Index Fórum kedvéért hoztam létre. Vannak más levélládáim, ahol gyakrabban olvasom a leveleim, de azt most itt inkább nem adnám meg. Itt a fórumon bárkinek szívesen válaszolok ebben a témában és a lehetőségeimhez mérten még segítek is, ha ezzel a fétis-kultúra terjedését szolgálhatom Magyarországon illetve egy esetleges baráti társaság alapjait rakhatom le, de a túlságosan személyes jellegű kérdésekre moderáltan fogok válaszolni. Talán, ha más is többet írna magáról...
Nos, a válaszaim : a ruhák iránti vonzódás természetesen nem egyik pillanatról a másikra alakul ki az emberben és ez nálam sem így volt. Először csak olyan anyagú ruhák tetszettek, amelyeknek szép fényes volt a felülete vagy valamilyen szempontból kapcsolódott a szexualitáshoz és természetszerűleg olyan lányok testén volt „fellelhető", akik szeretnek hivalkodni külsejükkel és ezt feltűnő ruhákkal próbálják hangsúlyozni. Tehát a fétis szerintem mindenképpen onnan indul, hogy a szépségideálunkat meglátjuk egy ilyen „szerkóban" és attól kezdve hasonló partnert képzelünk magunk mellé. Az érintés érzete pedig szimulálható azzal, ha az ember saját maga próbál fel ilyesfajta ruhákat. Ez a „helyettesítő viselkedés" utáni vágy (miszerint maga veszi fel a ruhát) egyeseknél aztán alábbhagy, mihelyst akad egy megfelelő partner, egyeseknél pedig továbbra is megmarad. Az első ruhát ily módon azidőtájt próbáltam, amikor éppen nem volt a környezetemben olyasvalaki, aki ezt az élményt úgymond beteljesítené. Tehát jóformán gyerekkorban, amikor az ember először kezd el foglalkozni a szexualitás gondolatával. Persze ez sem egy éles határ az időben, inkább egy folyamat. A Magyarországon előforduló szexis ruhaanyagok között sajnos sohasem szerepelt a latex, erről videofilmekből és az Internetről értesültem először, amit utána már tudatos kutatás követett. Az első igazi ruháim természetesen csak akkor adattak meg, amikor már önálló fizetéssel bírtam. A partnernőim körében volt aki elfogadta, volt aki nem örült neki és volt aki nem is tudott róla. Ez változó. De sajnos egyetlen olyan barátnőm sem volt még, aki ad absurdum még rajongott is volna érte. Ettől persze még lehet tökéletes a kapcsolat, de idővel ezek a dolgok előjönnek... A Ti párotok hogyan fogadja/fogadná ezeket a dolgokat ?

Juzernev-nek :
A vizuális beállítottság szempontjából teljesen igazad van. Bár továbbra is fenntartom azon véleményemet, hogy a Net is eléggé el van kanosodva. (Cáfoljatok már erre rá, lányok ! :o) ) Elég baj, hogy egyáltalán van ilyen vélemény is, miszerint ez betegség vagy szégyellni való dolog lenne. Szerintem inkább az vall beteges gondolkodásra, akinek ennyire beszűkült a szexuális kultúrája, hogy mások felett felületes ismeretek útján ítélkezik pusztán annak megítélése szempontjából, hogy kit mivel lehet lázba hozni. Ilyen elbírálás alapján hobbi szerint is elszeparálhatnánk az emberiséget és szóljunk le mindenkit, aki mondjuk szeret pecázni...

Előzmény: mernok (5)