banjus Creative Commons License 2002.06.02 0 0 573
igen jung jó is a múlt idlzls, nem igaz? lulubi, vannak régi cimlistáim, rajta vagy valamelyiken? na jó, nem kinozlak tovább.
furcsa volt "beletúrni" abba a mappámba, amiben a régi szarvason szerzett papirokat és egyéb kincseket tárolom, úgy mint cimlisták, csoportlisták, aztán különböző egyéb lapok, meg ilyenek, füzetek... vannak emberek, akikre nagyon is emléxem, de vannak olyanok, hogy nem tudtam volna megmondani, hogy egy csoportban voltam velük vaéaha is. pedig elég jó memóriával rendelkezem. viszont a legtöbb ember nagyon rég nem láttam, igy talán a múlt homélyéba vesznek, de ha találkozom velük, akkor megismerem őket. ja és mint tudjuk az emlékek idővel megszépülnek...
szóval lulubi van esélyed, hogy őrzök rólad emléket... jung, ezek szerint viszont együtt voltam a barátnőimmel is, nem csk veled. jó ti golánosok voltatok... akkor talán rajta vagytok valamelyik régi képen, majd elviszem egyszer, ha találkozunk valamikor:)))
na legyetek jó.
rov most a többséghez tartozol. milyen kint lenni? tudsz már rendesen héberül? remélem... kár hogy nem jössz, nem lesz aki éjszaka a kútnál beszélget velünk, vagy bent a számtech szobába, igy kitől kapok majd üzit a szarvas timesbe:( na nem baj, érezd jól magad kint.
puszi mindenkinek.
rachela előkészitő hét? már alig várom...
Előzmény: jung (572)