Nincs könyvünk, képünk lesz, illetve ha poénos akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy benne van az eheti (újfajta!) képes ingatlanos újságban, mivel a szomszédunk meg a házát árulja, és a képen rajta van Dodóka.
150-et sík, jó terepen megy (még inkább enyhe lejtős terepen), sacc/kb. ez a végsebessége, ennél sokkal többet még nem igazán hoztunk ki belőle.
A szerelőnk -gondolom- biztosan adna hivatalos papíruszt arról, hogy tavaly ősszel miket csinált rajta, illetve hogy milyen a jelenlegi műszaki állapota.
Hátsó ülésről:
hát beszállni szerintem eléx@r, mármint hogy nagyot kell lépni befelé, de a 76 éves anyósomnak sem jelent ez problémát. Amúgy meg ha már beültél, akkor szerintem tök kényelmes, mindenki azt mondja, hogy sokkal nagyobb, mint amilyennek kívülről látszik. Télen a családomat fuvarozta ki hozzánk (karácsonyra) a férjem, és hátul hárman nagykabátban túlélték. Úgyhogy abszolút nem rossz, ráadásul ennek a régi modellnek sokkal nagyobb a csomitartója, mint az újaknak, mindent elnyel. Úgyhogy gombolkozz csak, most én hazamegyek!
Jó 7végét! :-)