trophy Creative Commons License 2002.05.31 0 0 1253
Én is gondolkodtam, de én akövetkezőkkel magyaráztam meg magamnak a dolgot. (ne értsetek félre nem vagyok mérnök-vagy fizikus, csak így gondolkodtam):

Tegyük fel, hogy a tolt karaván a két üres bárkával kis jóindulattal 1000 T. (az RTL hiradóban látott képek alapján nem kisdarabok voltak éppenséggel), tegyük fel, hogy (azt tudjuk, hogy völgymenetben haladt) a folyó az adott szakaszon 5-6 km/h-s sebességgel folyik, ehhez jön még hozzá a géperő által kifejtett sebesség, amit tudunk, hogy nem mérsékelt a parancsnok, mert állítólag szívrohamot kapott. A gépekben is gondolom dolgozik néhány ezer paci. A pillért telibe, szemből kapta el, ez látszott a bárkaorr csúnya eldeformálódásán, tehát nem csúszóra vette, mint amikor macilaci által említett rozsdafoltok keletkeznek a hídlábon. (ilyen van egyébként több is a Margit-híd völgymenő nyílás bal pillérén, és a Lágymányosi-híd völgymenő mindkettőn)
Szóval a fentiek ismeretében nem látom lehetetlennek, hogy akkora erővel történhetett az ütközés, ami még egy jó alapú, megerősített pillért is kimozdít a helyéről.
Egyébként amikor a Bayern önjáró-Lánchíd-Szabadság-híd "csata" volt, akkor is a hid egész éjszaka zárva volt statikai vizsgálatok miatt. Pedig terheletlenül, géperő nélkül, vízfolyás sebességgel, keresztbe esett rá a hídlábra.

Előzmény: Csokis (1252)