RodrigeZZ Creative Commons License 2002.05.29 0 0 163
Ha még nem ültél hp rugózásu autóban, nem tudod mi a jó.;-) Nekem is azért tünt rázósnak az octávia, mert akkor a BX-et hajtottam. Lehet, hogy most a picassobol átülve nem tűnne fel.

Az újságirókról. 2 (nem szó) szerinti idézet. Mindkettő valamelyik napilapban jelent meg a c5 magyarországi bemutatója után.

...az autó kombi változatát néhány hónap múlva mutatják be. Sajnos e típusból 5 ajtós változatot nem terveznek...
:-)))

A kitűnő stabilitás és gazdag belső felszereltség bla bla bla... sajnos e citroenben is zavaróan hangos az a speciális szilentblock hang a futóműtől, ami jellemző
e márkára

Namost, mint autószerelő és gépjárműtechnikus végzettségű egyén tudom, hogy a szilentnek kb olyan hangja van, mint amikor a radírgumit tekergatemem az ujjaim között. Aki ezt hallja, az menjen karmesternek, de ne írjon újságot. Fel szerettem volna hívni az újságírót, ugyan mesélje már el, hogy milyen hangja van a szilentblocknak, és pláne mitől speciális, de nem kapcsolták.

Még valami. Fürdőszoba felújítás kapcsán vettünk 15 v 16 doboz csempét (utána lemértem á 22kg). Megyünk kifelé a telepről, a portásnak adom a számlát, az meg kérdezi, hol a többi csempe, mert csak 6-8 dobozt látott a hátsó ülésnél.
mondom benne van a csomagtartóban. Aszonggya "ne vicceljen már, hát látni az autón, hogy nincs megpakolva!"

Próbáld ki, és írjál valamit róla.

Előzmény: igazi hős (161)