Zabi Creative Commons License 2002.05.29 0 0 17
-filozófia-
Bonyolult kérdés ez. Főleg olyan ember(ek)nek megmagyarázni, akiknek a harisnya kb. annyit jelent mint egy átlagembernek pl. a kesztyű vagy zokni. Ráadásul, hogy egy férfi hordjon harisnyát.
Mindez ebben a begyepesedett társadalomban szinte lehetetlen. Ahol a férfiideál szoláriumbarna, izmos, fehérfogú, jóképű, rövidhajú, márkás pólókat hord, ékszereket, menő munkahelye van, kocsija, lakása, hasonlóképp "jó" nője, családcentrikus, gyermekszerető, stb, stb. Ezt sugallja a média mindenhonnan, közvetlenül és közvetve. Ilyennek "kellene" lenni, az emberek túlnyomó többsége ilyen szeretne lenni, és ezt is várja el a többiektől.
Aki nem felel meg, az kiesett, annak vége, annak annyi.
És akkor merjen az ember fia felvenni egy harisnyát.
Én merek. :o) /akinek nem tetszik, bekaphattya/
Mert nem érdekel a társadalom nyomása, divatőrültsége, csordaszelleme, "ilyennek kell lenned" felszólítása.

-viselési szokások-
Én sem egyeztem még ki magammal, hogy elfogadjam igazán a szőrös lábamat a harisnyában, pedig nem rossz érzés nylonharisnyát hordani nadrág alatt, ugyanis szerintem egy kellemes hűs érzést nyújt (nőtől érdekes módon ilyet még nem hallottam). Visszatérve, ezért a kedvenceim a vastag harisnyák, amelyeket ősz végétől hordok tavaszig.
Az elmúlt télen kifejezetten jólesett azokban a nagy fagyokban. Amikor rajtam van és rágondolok, hogy viselem, érezhetően nő a szexuális túlfűtöttségem, amely pozitívan vetül a párkapcsolatomra. Egyszerűbben fogalmazva, amikor rajtam van, egész nap egy bizonyos izgalmi állapotban vagyok ez miatt, ami kellemes, mert valójában egy nem elfogadott, "extrém" dolgot művelek, és nem tudja senki sem rajtam kívül.
Tehát a környezetem nem tud róla, csak a párom. Ő pedig elfogadja, mivel a mi intim kapcsolatunkba ez belefér. Persze a családom és a körülöttem levő emberek nem tudják, és miért is tudnák meg.
Ha megtudnák, nem tudom hogy mit szólnának, mert, legalábbis tudtommal pl. a kolléganőim még a legmegveszekedtebb hidegben is egy szál farmerban jöttek dolgozni decemberben.
Most befejezem, mert főnökveszély állt be...
Előzmény: ratopel (-)