zordon_ Creative Commons License 2002.05.28 0 0 11
Ha jól tudom az Auchanban vagy a Tescoban akciósan most van. A 24 literes is kevés, tessék elhinni, ill. a kisebbe nem férnek bele a nagy kólák.

Azért jött ez a dupla aksis módszer, mert elegem lett tavaly Görögországba, hogy a vitt második aksit 8V-ra merítette 10 óra alatt az a vacak hűtőtáska, és a kempingekben (3 hét, egészen peloponészoszig lementünk) mindenhol csak azért kellett 220V-ot kérnem hogy feltöltsem.

Ja még egy adalék: mikor rá volt dugva az aksitöltő (gagyi 4-5A), menet közben a táska gyorsabban merítette az aksit mint ahogy az a vacak töltötte.

Óvatosan a 3A-s gagyikkal, nagyon kicsi a teljesítménye melegben...

Mindenképpen olyat vegyetek, aminek a tetejébe van beépítve a cuccos, nem az oldalába, mert folyamatos sokórás üzemnél nagyon sok (kb pohárnyi) kondenzvíz képződik benne, és elázik minden.

Persze ha 60e-s aranyost vesztek abban ez nem lesz gond :)) De jók ezek a 19990-sok is, nálam bevált.

Télen nem hűtőtáska fog a pótaksiról menni hanem mondjuk egy állandó üzemű (de minimális fogyasztású) állófűtés, hogy leolvadjon róla a hó.

Nyáron meg ha nem hűtőtáska akkor vizes-ventillátoros hűtés :)

Szóval jó játék lenne, csak meg kéne valósítani, de előtte ugye tájékozódok.

És a jó hogyha teljesen leválasztom az aksit, akár be is riaszthatom az autót, a cuccos megy tovább, és tuti hogy el fogok tudni indulni.

Én a csomitartóba szeretném fixen beépíteni a dolgot, az aksit meg a motortérbe zsufizni bele.

Előzmény: E30M40 (8)