Iván Gábor Creative Commons License 2002.05.27 0 0 588
forrás: http://www.harasztosi.com/hlab.html

"Bioenergiamérési tanúsítvány
HARASZTOSI LÁSZLÓ természetgyógyász részére

Harasztosi László természetgyógyásszal 1999. augusztus 6.- án a SZINTÉZIS egyesület 3-as számú nagylaboratóriumában bioenergia- átadási kisérletet végeztünk, illetve regisztráltunk.
A méréshez Dr. Egely György tárcsás vitalitásméőinek számítógépes verzióját használtuk, amellyel az elmúlt években több mint ezer mérést végeztünk. A mérésekben - a SZINTÉZIS, korábban BÁZISLABOR mellett - közel tucatnyi, elsősorban háziorvosokból álló kutató kolléga is résztvett.

A mérések eredményei és tanulsága alapján az elvégzett bioenergia-átadásos kisérlet az alábbiak szerint részletezhető, ill. értekelhető:

A kísérletben résztvettek: Harasztosi László természetgyógyász, Nánai Mercédesz a bionergia- átadás alanya, Paulinyi Tamás kísérletvezető, Fürjes Benke Katalin asszisztens.

A kísérletet és eredményét az RTL televíziós csatorna munkatársai dokumentálták, ill. a felvétel még aznap este adásba került.

A kísérlet menete: A kísérletben résztvevő alanyt (Nánai M.) Harasztosi László energetikai behangolása után (lásd az 1-es melléklet mérési görbéjét), egy újabb 11 perces mérésnek vetettük alá. Ennek a mérésnek (lásd 2-es számú melléklet) az első 4,5 percében az alanyt ráhatás nélkül, majd ezután a természetgyógyász bioenergetikai beavatkozása közben mértük.

A kísérlet eredménye: Az 1-es mérésben Harasztosi L. ráhatására az alany mérési szintje emelkedett, ill. stabilizálódott (részletesebben lásd 1-es sz. melléklet). A 2-es mérésben a ráhatás nélküli szakasz változatlan az alany aktuális állapotára jellemző értéket mutat, majd a ráhatásban a bioenergetikus szándékainak megfelelően többször, markánsan változik (lásd 2-es sz. mellékletet). A mérésgörbe "T"-vel jelzett pontján az energiaérték 600 százalékra, vagyis a normálérték hatszorosára emelkedett.

A mérések alapján elmondható, hogy Harasztosi László a mért alany bioenergetikai folymatait az átlagostól kiemelkedően eltérő módon kontrolláltan befolyásolni, illetve emelni tudta. Ez a mérés Harasztosi László korábbi eredményeit alátámasztja.
A SZINTÉZIS LABOR főmunkatársai között:
Dr. Egely György- kutatómérnök, a tárcsás vitalitásmérő feltatálója és kifejlesztője

Dr. Grandpierre Attila - fizikus kandidátus, szakíró, zenész, tudatkutató

Dr. Kapuváry András - orvos- természetgyógyász, az ETI bioenergetikai szakának vizsgáztatója

Dr. Pilling János - pszichiáter, a Magyar Tanatológiai kutatások egyik fő képviselője

Paulinyi Tamás - labor- ill. kisérletvezető, szakíró, parapszichológiai kutató,a SZINTÉZIS Egyesület elnöke

Együttműködő szervezetek:

Aion Alapítvány
Paradigma Pont Kft.
Pszichotronikai a.
Relax 96 Bt.

A mérési grafikon "