AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.05.27 0 0 19
Hát tudod, én erre elmesélném egyik élményemet. 90-94 között önk.képviselő voltam - nem nagy dicsőség, ha akkor egy szimp. párt jelében indultál, akkor is megszavaztak volna, ha a neved Bodri kutya - mindegy. Mindenesetre a házszabály (szervezései és működési szabályzat=szmsz) értelmében, előre nem egyeztetett problemafölvetésnél minden frakció kérhetett 45 perc szünetet. Akkortájt még rohadt szigorúan éltünk a demokrácia szabályaival, kért először szünetet egy napirendi pontnál az mszp, aztán az szdsz, aztán az mdf - mindegy, már mindenki tűkön ült, mert telt az idő rendesen. (Akkortájt nem volt ritka az olyan önk. ülés, mikor reggel 4 tájt értem haza taxival).

Szóval mikor már pattanásig feszültek az idegek, mert már minden kihasználható szünet igénybe lett véve, akkor szólalt föl az EGYETLEN MSZMP-s tag, (aki ugyebár külön frakciónak számított), hogy "Akkor én most kérnék 45 perc szünetet, mert egy kicsit hezitálni akarok" - tiszta szerencse volt, hogy - mint utóbb kiderült - csak viccnek szánta, mert így legalább feloldódott a feszültség. :-)))

De a többiek arcát arra a pár percre látnod kellett volna... :-)))

Előzmény: lms (18)