Üdv,
Korábban elég sokat hajtottam egy Uno-t, az akkor tapasztaltak ellenére barátkozgattam a Bravo/Brava páros háromajtós tagjával meg az Astra Classic Caravan-nal főleg, de úgy döntöttem mégis, hogy Thalia (na jó, először Clio II Tech Run, de azt megszüntették addigra). Amúgy 178 magas vagyok és kb 70-72 kg. Elöl nekem kényelmes, hátra meg nem ülök, mert onnan nem érem el a kormányt :))
"hiába 510 L a csomagtér, ha 1 mosógépet nem tudsz hátra tenni, 8 börönddel + nem nagyon szoktunk rohangálni" - Hát mosógépet nem hordok magamnál állandóan :), de ez tényleg gond, hogy nagyobb darabok nem mindig férnek be. Az előző autóm csomagtartója pl. gond nélkül befogadott egy komplett P21-es Pannónia motorkerékpárt, ahhoz foghatót hol látsz ma? Azt 1969-ben rakták össze és személyautó létére mindenhol rengeteg hely volt benne. A mai autók közül egy egyszerű bicikli sem fér be sokszor még egy kombiba sem. Ilyenekre marad a tetőcsomagtartó vagy a tehertaxi. Az viszont számít, hogy pl. egy Fabia vagy Suzuki csomagtartójába ha berakom a megpakolt hátizsákomat akkor az tele van. Ide befér mégegy, mégkettő...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Fiat rossz/rosszabb lenne, de speciel az én igényeimnek és pénztárcámnak (meg sok másénak is) a Thalia felel meg leginkább (figyelembe véve még a fenntartási ktgeket, mint adó, kgfb, szerviz intervallum stb. is).