Iván Gábor Creative Commons License 2002.05.26 0 0 584
Az alábbi kísérlettel, amit úgy látszik aféle "TÜV-höz hasonló minőségbiztosítási" igazolásként is kiadtak Harasztosi László parafenomén részére Paulinyi Tamásék azt szerették volna bizonyítani, hogy a Harasztosi László bioenergiát képes növelni.

Röviden leírom a kisérletük lényegét, amely egyébként az UFÓ Magazin 2000/9 számában a 26-27 oldalon látható és olvasható.

-Egy kisérleti személy fekszik egy ágyon és fekve mindkét kezénél a teste mellett egy-egy vitalításmérő helyezkedik el. A vitalításmérők idő függvényében változó forgási értékét számítógép segítségével grafikonon ábrázolják.

-az "A"-val jelölt pontig a kisérleti személy önmaga forgatta a kerekeket és attól az időpontól Harasztosi László a kisérleti személy mellé ment és valamit tenni igyekezett.

- A mérésből Paulinyi Tamás azt a következtetést vonta le, hogy Harasztosi László megnövelte a mért bioenergia szinteket az "A" éréktől kezdődően. Főként az "I" pontban, ahol 600%.os erdményt ért el. Mérföldes megállapításnak nevezte mérései eredményit.

- Haraztosi László a kisérleti személy azon oldalán helyezkedett el, ahhol a vékonyabb vonallal jelölt kéz helyezkedett el.