noway Creative Commons License 2002.05.25 0 0 31
Nem igazán értem a felháborodást... az első rész után mit vártál? A "piszkos ruha" típusú hibákon meg hülyeség problémázni - mintha ettől lenne egy film jó vagy rossz... Egyébként a Blade Runner is tele van apró hibákkal (üres pohár kameraváltáskor megtelik meg ilyesmi), unatkozó emberek kigyűjtötték, BR FAQban le van írva vagy 50 darab. Aki ilyesmik miatt néz egy filmet, annak lehet hogy nem tetszik, de az meg is érdemli. (off: BR-ben egyébként van egy durvább hiba is, a replikánsok száma körül van némi inkonzisztencia, mert időhiány miatt néhány jelenetet kihagytak/átírtak)
Az meg, hogy a klónok rohamosztogas jelvényeket/majdnem-rohamosztagos ruhát hordanak, a film egyetlen szellemes ötlete, azt nem kéne leszólni.
Meg ilyenek, hogy "az ál-Padme űrhajója a tengelye körül forogva közelít Coruscanthoz, de odabent úgy sétalnak az utasok, mint a korzón" - lehet, hogy összekeverted az SW sorozatot az Űrodüsszeiával? Melyik epizódra voltak jellemzőek a hard SF jelenetek?

Apropos Spiderman: az a film valami elképesztően rossz lett, a Batman 4 mélységeit súrolja. Elég szar az EpII, de azért annyira nem, hogy a pókemberhez kelljen hasonlítani...

Előzmény: Törölt nick (-)