Törölt nick Creative Commons License 2002.05.25 0 0 573
Szerbusztok, tiszteletem az Uraknak!

OFF Ismerősek bizonyos személyek más topic-okból ezért megnéztem ők miután érdeklőnek! ON Itt is jártam és leesett az állam, hogy mit kavarjátok itt a szelet az Egely szerkezete körül. Nem is írtam volna de véletlenűl a szomszédomnak van egy. Hát köcsönkértem mert ha már van rá lehetőségem megnézem miről is cikkeztek -cikiztek-!
Most mit modjak? Hogy lehet ezt így műszerként kezelni? A mellékelt tájákoztatóban Egely leírja, hogy a mérés nem egzakt. Akkor meg mivan? Mire van, Mire való? Különben már az első sorokban költői képzavarral zagyvál a szerkezetéről, de mint a működési elvről nem ír egy szót sem. Lehet, hogy nem is kéne írnia róla, de akkor meg legalább amit használati útmutatónak leír annak kellene stimmelnie. Én azt vettem észre, hogy ezt a baromijól csapágyazott kereket minden légyfing megpörgeti elöbb utóbb. Pl. mozgó mágneses tér, eletrosztatikus töltés az övénylő levegő egy ferdén mellérakott fűtőellenállásból, -még az is ami az asztal alól mászik ki, amit a lábaim melege keringet. Ha jobbról nyúlok jobbra forog, ha balról nyúlok balra forog - "elmőhőtnek" mint A filemile füttyé-ben a peresek- vagy ha mefelelően tartom a kezemet pont fordítva forog és akár egy akár két kézzel eltudom érni a teszőleges forgási irányt és erősen befolyásolhatom a sebességet. de ha kirakom az esőre akkor bizony nedves lessz! A kereket mikrowattok is megforgatják vagy megállítják. Olyan mintha a klasszikus Eötvös ingával akarnék mérni de hogy ne vegyék észre, hogy nem akarok vele mérni, levenném róla a burkolatot és körbe táncolnám egy jó kis sámándalal és ha nem tetszik amit kínjában mutat azt mondanám: jó komoly játékszer, de nem ekzakt.
Ez nem műszer, de mint gyártó a gyártási technológiáját csak dícsérni tudom, de itt a működés lenne a lényeg. A megjelenés, még a belső is csak "csomagolás" ami segit eladni! Ez olyan áltudományos , főleg a "sok beszédnek sok az alja" típusú füzetkével!
A mellékelt leírás is tele van ellenőrizhetetlen utalásokkal és kétséges megállapításokkal!
Az egész valamiféle vallásos dolog ! Aki akar hinni, azt nem lehet még mágjahalállal sem kijózanítani. Hát egészségükre!

Ja igen, ha valaki vákumba teszi ott biztos nem hatna rá az áramló levegő, de ez csak időpocsékolás lenne!

Tisztelettel: aki magáraveszi tegye, aki meg nem az ne vegye!
OFF Ez nagyon benne volt a bögyömben! ON

Szerbusztok
JFEry

Előzmény: V.László (568)