CsaboLOD Creative Commons License 2002.05.24 0 0 257
A Stormlord-ra gondoltok, demo volt, a játékot senki nem írta át a spriteok miatt. Kiadták többen is, először Mucsiék a Compy Xmas demóban ha jól emlékszem. Abban pont el volt csúszva a digiszólam (pontosabban nem változtatta a frekvenciát egyáltalán, mindent ugyanazon a hangon játszott). Aztán kiadták Prokyék is mikor épp az USSR-ben voltak, na ez fent van a lapunkon:

Ide kéne egy kattintás

Végül pedig kiadta TLC (Hársfalvi Levente), aki SZVSZ a világon a legtöbbet tudja a SID-ről és a TED-ről mármint digi lejátszás terén. (A C= Hacking 20-adik számában megjelent egy cikke, hogy hogyan lehet 8-bites(!) digiket sima C64-el lejátszani, elvileg Plussyn is menne, csak nincs aki megcsinálja.) Na ez (mármint az ő által kiadott Stormlord) nagyon állat volt Plusin... :-)

Bubis: alig várom, hogy összepisáljam magam a demódtól. Legalább lesz aki megveri az én demóm :-) A SID-et sajna nem igazán lehet rendesen detektálni a Plussyn, pláne hogy két változat is volt, a Csory féle meg a Solder féle. Ezért van ott minden progi elején, hogy van-e SID card vagy nincs (persze mi magyarok olyan rosszul tudtunk angolul, hogy azt kérdeztük "Akarsz-e SID kártyát?" Persze, hogy akarok, de nincs...) De ha nem tervezed, hogy Freq Convertert is teszel bele, akkor ne kérdezz semmit, csak nyomda SIDre a cuccot és kész.

Herr X: Kérhetnék egy bemutatkozást? Kíváncsi vagyok ki lehetsz, mert eléggé ismered a Plussys dolgokat...

Előzmény: Herr X (256)