nagyapo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 385
Támogatom a gondolatot, hogy mindenkinek ADSL legyen a mindenkinek ISDN helyett. Persze azért lenne egy gondolatom. A NAGY MATÁV-nak nem volt ideje időben meghozni a döntést a mindenkinek csomag előkészített kivezetésére a piacról, miért gondoljátok, hogy lesz ideje és pénze, hogy megoldjon a nagy tönkremenése közepette egy európai szinvonalú, de kb 10-35000000000 Ft értékü beruházást a saját jól felfogott üzleti érdekében Budapesten. A vidék pedig ismét jelentős 30-50000000000Ft költség.
Sok a nulla? lehet . Van azonban még egy NULLA és ez a MATÁV konstruktív, valós költségmegosztási szándéka. Kináljon alternatívát, ha megszünteti az egyetlen internet hozzáférést. A mostani internetidőt, amit másra nem fog tudni eladni a 4000Ft, helyett a magyar netto átlagfizetés 180%-áért fogja adni. Ez nem alternatíva. Ez pisztoly az információs társadalomra szegezve. Sajnos annak esélye nélkül, hogy esetleg a lövés elmarad.
Ahogy hozzáállt a dologhoz, kicsit morbidan, de olyan mint egy közeltmúltbeli bankrablás. Csak neki van esélye, nekünk, netezőknek sajnos semmi.
Ugye nem ez a demokrácia? Vagy mégis?