alfredoo Creative Commons License 2002.05.22 0 0 57
rinpoce

neked mindig irni kell akkor is ha nem akar az ember.

ugralok mint valami hulye es mondom a magamet. a letszamrol. hogy egbekialto hazugsagnak TUNIK. hogy kernek bizonyitekokat. valasz 0. nalam errol van szo. es arrol hogyha valaki ossze tud hivni 3 vagy 400000 embert az itt es most nagy teljesitmeny. elismeresre melto. de azt hiszem neked sem tetszene hogyha ugy allna fel ket tabor mint a taxisblokad idejen vagy romaniaban. ahol egy rendorkordon valasztotta el oket. robbanasig feszult volt a helyzet. itt is es ott is. pedig ha az egyik tabor gyulhet akkor a masik is. es akkor a ket b-kozep osszeugorhat. gondolom neked sem tetszene. nekem nem.

beszeljunk a latszatrol? hogy kik voltak latszatok a mi eletunk elott. mit szolsz amikor egy katolikus puspokrol kiderul hogy pedofil. vagy buzi es gyerekeket ront meg. addig pedig meggyontunk neki. emberfelettikent tiszteltuk. a balvanyok nem ugyanazok a valo eletbol hus ver szemelyekkel. es ha orban ezt meg ezt csinalta. akkor is imadni kell es ki kell vonulni. ha a masik taborrol ugyanolyan jot tetelezek fel mint a sajatomerol akkor nem vonulok ki. orbant es csapatat tobb hazugsagon es nagyon sok pr-en kaptuk. ez a problema. de biztos nagyon sok jot is csinalt. lehet hogy nem is tudjuk mert nem reklamoztak. mindenesetre az emberek tobbsege most mas stilusu vezetest kepzelt el magyarorszag szamara. peldaul kevesebb sportot, kevesebb stadiont. de csak peldaul. namarmost ezellen nem kellene tiltakozni hanem latvanyosan elfogadni. nem azt mondani hogy hulyek az emberek hanem ha ez az igeny akkor megprobalunk megvaltozni. es kevesebb sport lesz, kevesebb olimpia. es tobb metro. ezek csak peldak. de ezekbol semmi sem jott at. csak az hogy aki ellenuk szavazott az hulye. es nem nemzeti konzervativ. es nem hasznos videki ember.

a magam modjan leirtam.

mert nem lenne jobb egy majalison talalkozni ahol mindenki ott lehet es sorozgetunk. miert a masik oldallal foglalkozik mindenki amikor sajat oldalunk hibait kellene kipointirozni. elvileg azokat SOKKAL jobban ismerjuk. szakertokent lehetne nyilatokozni. a masik oldalt nem ismerjuk annyira. feltetelezesekkel elunk. sokan el sem mernek menni egy jobbos tomeggyulesre. felnek. akkor mirol beszelnek, mirol fikazzak. de ha a jobbosok leirnak azokat a dolgokat amik ott vannak es nem (csak) a jot, hanem a necces dolgokat? nincsenek? nincs ertelem nelkuli imadat? mindenki tudja hogy mit es miert imad? miert csapol? mindenki tudja? szvsz nem.

Előzmény: rinpoce (55)