webvandor Creative Commons License 2002.05.22 0 0 2086
paul2
Ez pontosan arra világít rá, hogy sok ember aki nagyon ágál a klasszikus történelem ellen, éppen az emberi történelem _alapjait_ téveszti szem elől.
Hamun és hasonlóan érvelők ugyanis a _történelmi mindennapokat_ teljesen figyelmen kívül hagyják, képtelenek beilleszteni. Csakis a szenzációsra alapoznak, mint pl piramisok, atlantiszok, katasztrófák, ufók.
Közben pedig a gazdálkodás, nevezzük közgazdaságtannak, elemeit se alkalmazzák. Pedig _MINDEN_ társadalom akkor kezdett rohamosabban fejlődni, amikor a termelési módszerek elértek egy bizonyos fejlettségi szintet, és ez _LAVINASZERŰ_ volt legtöbbször. És mivel ezt nem értik, azért hivatkoznak _külső erőkre_ lényekre, _TITKOS TUDOMÁNYOKRA_ stb.
Kiran hiába nyomatja tök alaposan kifejtve már 2 éve ezt, falrahányt borsó, hamun/andzsin annyi fáradságot se vesz, hogy válaszoljon rá. Ilyenekkel jön, hogy "minél minél többet olvasok, annál több a bizonytalan pont". Pedig van pár olvasmány, ami igenis _tisztáz_ egy csomó részletet. Azokat érdekes, hogy nem olvassa.

hamun

Én pölö nem értem, mi a fenét értesz azalatt, hogy "nem stimmelnek a számok, az időtényező". Ez csak a homályt terjeszti semmi mást. Egyetlenszer se mondod, mire gondolsz, csak bedobod, aztán eltűnsz pár hónapra. Így nem lehet rendesen vitázni.

Különben is: neked 2000 év fejlődés az smafu?

Előzmény: paul2 (2085)