bandika
2002.05.22
|
|
0 0
4634
|
Zed:
A Hohnerről:
No nekem Strató-fazonú Hohner HS-em van, koreai. 28 rugóért vettem a Curia utcai (Ferenciek terén a temlommal szemben) hangszerboltban két-három éve. Mázlim volt, semmi komoly beállítási baja nem volt, teljesen kényelmesen lehet rajta játszani az én gagyimat. Mellesleg az első elektromos gityóm, gyakorlatilag ezen tanultam meg azt a kb. négy akkordot meg egy fekvést amit a hobbibandában nyomok. Piköpjei az árral arányban lévően gagyik, kulcskészlete mondjuk nem rossz, fémperselyes olajos kulcsok, van hozzá egy egyszerű tremoló is. Asszem rétegelt lapokból van. A Hohnerekről általában nem vannak nagy véleménnyel a hozzáértők, a Rockwood szériát kifejezetten ócskának titulálták nekem. Mázlid azért lehet egy-egy darabbal, de csodát ne remélj.
Szerintem egyébként vegyél valami Squier-t, két hónapja akciós modelleket láttam a fent említett boltban, ölég jól néztek ki, ki lehet őket próbálni. Az általad említett árkategóriába bepasszolnak, szép hangjuk van, és valamenyire azért minőségi hangszernek mondhatók. De mindenképpen célszerű valami gityós arcot magaddal vinned, mikor kiválasztod/kipróbálod.
|
Előzmény: ZedIzDead (4615)
|
|